Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι στην αγορά και κοιτάζει παίκτες, ξεκαθαρίζοντας όμως θα γίνει κάποια κίνηση μόνο αν πραγματικά κριθεί αναγκαία.

«Όλοι μου λένε ότι στον Ολυμπιακό λείπει το εύκολο σκορ ή ότι λείπει ο “ηγέτης”, που πραγματικά δεν ξέρω τι σημαίνει. Θέλω να μου προτείνετε, ποιος είναι αυτός που έρχεται με τις περγαμηνές αυτές.

Πέρσι αν δεν κάνω λάθος ο 5ος με τον 12ο είχε 1-2 νίκες διαφορά. Παίζει κάθε παιχνίδι στη χρονιά, και είναι σαν ματς πλέι-οφ. Η χημεία των ομάδων, τα αποδυτήρια, η κοινή συνισταμένη στην οποία οι παίκτες θα πρέπει να δουλεύουν, η ηρεμία στις δύσκολες στιγμές, θα δώσουν ένα αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου σημαντικό.

Δεν θα πάρουμε παίκτη πιεζόμενοι από την κοινή γνώμη, γιατί αν έχουμε αμφιβολία, δεν θα κάνουμε κίνηση γιατί αυτό δεν θα δουλέψει ούτε για εκείνον, ούτε για εμάς. Ρίξτε μία ματιά στις “σούπερ ενισχύσεις” που γίνονται, είναι όλες οι ομάδες στην αγορά, οι μισές σίγουρα γιατί έχουν προβλήματα. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι άμεσα ένας παίκτης μπορεί να μας δώσει κάτι.

Κέβιν Πάνγκος και Κάιλ Αλεξάντερ, οι δύο νέοι υποψήφιοι για τον Ολυμπιακό

Ναι, είμαστε στην αγορά και κοιτάζουμε παίκτες, γιατί και ο τραυματισμός του Γουίλιαμς-Γκος είναι σημαντικός. Από την άλλη, τη Δευτέρα μπαίνει ο ΜακΚίσικ, τη Δευτέρα θα μπει και ο Μιλουτίνοφ, γύρισε ο Σίκμα και είμαστε συν τρεις παίκτες. Επαναλαμβάνω είμαστε στην αγορά, θα κάνουμε κίνηση αν πραγματικά μας βοηθήσει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «ερυθρολεύκων».

«Σε μεγάλο πειρασμό με τον Πάνγκος ο Μπαρτζώκας, εναλλακτική ο Κάσιους Ουίνστον»

Σχετικά άρθρα