Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη media day ενόψει της αυριανής (12/3μ 21:00) αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ζενίτ (12/3, 21:00).

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Πειραιωτών:

Για την νίκη με τον Ερυθρό Αστέρα:
«Πάντα μία νίκη δημιουργεί καλό κλίμα και στις ήττες συμβαίνει το αντίθετο. Είμαστε σε μια φάση που έχουν διαμορφωθεί πράγματα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να παίζουμε καλά και αν δεν το κάνουμε με σταθερότητα, χάνουμε παιχνίδια. Η Ζενίτ είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς, που πάει πολύ καλά, που έχει κερδίσει πολλά παιχνίδια στην τελευταία κατοχή, γιατί προφανώς έχει καλή χημεία, έχει έναν πολύ καλό δημιουργό, πάρα πολύ καλούς σουτέρ, παίκτες που ξέρουν να παίζουν μεταξύ τους και έναν πολύ καλό προπονητή. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς».

Για τον Πάνγκος: «Ο Πάνγκος είναι ένας παίκτης που παίζει 28’, σκοράρει αρκετά, έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην δημιουργία της Ζενίτ. Προφανώς πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα επάνω του, ανεξάρτητα ποιος παίκτης θα είναι. Στον πρώτο γύρο τα είχαμε καταφέρει καλά, είχαμε σταματήσει την δημιουργία του. Θα πρέπει να το επαναλάβουμε, παρόλο που στο πρώτο παιχνίδι, κομβικός παίκτης ήταν ο Παπανικολάου».

Για τον Παπανικολάου:
«Ακολουθήσαμε όλα τα ιατρικά πρωτόκολλά που αφορούν την συγκεκριμένη πάθηση. Προσπαθήσαμε συντηρητικά να επανέλθει, με θεραπείες. Δεν είχε την βελτίωση που αναμέναμε και το επόμενο στάδιο είναι να χειρουργηθεί. Θα κάνει το χειρουργείο που θα τον κρατήσει 2,5 με 3 μηνες εκτός». (

Για τις διαφορές με το πρώτο παιχνίδι:
«Πάντα υπάρχουν διαφορές. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ καλοί οι Μάρτιν και Παπανικολάου, που δεν παίζουν. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Πάντα μετράει το πώς είναι η ομάδα, το κλίμα, αν κάνεις καλές προπονήσεις. Εμείς έχουμε κάνει μια καλή εβδομάδα, αναφορικά με τις προπονήσεις μας. Ο Κουφός κάθε μέρα που περνάει καταλαβαίνει περισσότερο την τακτική, γιατί ήρθε σε μία δύσκολη περίοδο. Είμαστε σε μια καλή κατάσταση μένει να αποδειχθεί και στο παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα