Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το τέλος της εκτός δράσης αναμέτρησης κόντρα στον Προμηθέα, αναφέρθηκε και στην νέα τάξη πραγμάτων στο ελληνικό μπάσκετ, κάνοντας λόγο για δικαιοσύνη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρόλευκων» για το αν θεωρεί πως η ταυτόχρονη παρουσία φιλάθλων δύο αντίπαλων ομάδων είναι εφικτό να γίνει κάποια στιγμή ακόμη και στους τελικούς:
«Θα είναι φανταστικό αν θέλετε τη γνώμη μου. Υπάρχουν τέτοια παραδείγματα στο μπάσκετ, όμως, υπάρχει και το παράδειγμα του ποδοσφαίρου. Είναι αντιπαράδειγμα. Χωρίς να θέλω να πάρω θέση για πράγματα που δεν είναι δικής μου αρμοδιότητας, στο μπάσκετ υπάρχει μια αντίληψη ότι υπάρχει μια δικαιοσύνη με τη νέα τάξη στο ελληνικό μπάσκετ. Υπάρχει μία ηρεμία στον κόσμο πως ότι αξίζει ο κάθε ένας στον αγωνιστικό χώρο θα το παίρνει. Αυτό μεταφέρεται και στην κερκίδα. Υπάρχουν εξαιρέσεις. Σε κάποια γήπεδα ακούς πολλά για το γενεαλογικό σου δέντρο, αλλά αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα. Νομίζω πως υπάρχει το παράδειγμα και το αντιπαράδειγμα.
Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι πολύ θετικό. Υπάρχουν και οι ομάδες που έχουν ποδοσφαιρικό κοινό, που οδηγούν τα πράγματα στα άκρα. Οι καθαρά μπασκετικές ομάδες είναι αλλιώς… Και στην Λάρισα είχε καλή ατμόσφαιρα και με τον Απόλλωνα Πάτρας και όπου παίζουμε στην επαρχία είναι έτσι. Με τους μεγάλους ανταγωνιστές μας που έχουμε και ποδοσφαιρικές ομάδες ΠΑΟΚ, Άρη, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι ακραία και δεν πιστεύω πως μπορεί να αλλάξουν. Ας ελπίσουμε…».