Σε συνέντευξη που παραχώρησε παλαιότερα στην Cosmote TV ο Μάικ Μπατίστ μίλησε για την προπονητική του καριέρα ως βοηθός στους Ορλάντο Μάτζικ και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι ελπίζει μια μέρα να γίνει προπονητής του Παναθηναϊκού.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον. Αν αυτή η ευκαιρία παρουσιαστεί όπως έγινε και όταν ήμουν παίκτης, θα την εξετάσω και αν ταιριάζει ως κατάσταση σε αυτό που θεωρώ καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου τότε θα την υποστηρίξω.

Η θέση του πρώτου προπονητή, σε κάθε επίπεδο, αποτελεί σπουδαία τιμή. Ελπίζω λοιπόν μια μέρα να μου γίνει αυτή η τιμή, να επιτύχω ή να αποτύχω. Ελπίζω πως μια μέρα θα έχω αυτή την ευκαιρία, όμως βαθιά μέσα μου γνωρίζω πως ότι κάνω τώρα, με προετοιμάζει για όταν θα είμαι έτοιμος.

Το να γίνω κάποια στιγμή πρώτος προπονητής, είτε εδώ στο ΝΒΑ είτε στον Παναθηναϊκό και την Ευρώπη. Θέλω να είμαι έτοιμος όταν ο χρόνος θα είναι σωστός. Χρόνο με το χρόνο βελτιώνομαι και εξελίσσομαι ως προπονητής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού.

Σχετικά άρθρα