Ο Μάικ Μπατίστ τόνισε το ενδιαφέρον που έδειχναν πάντα για αυτόν οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «Eurohoops»:

«Ο κύριος Παύλος Γιαννακόπουλος ρωτούσε πάντα για την οικογένειά μου. Ερχόταν και με ρωτούσε τι κάνει η μητέρα μου, τι κάνει ο αδελφός μου. Ακόμα κι αν ο Θανάσης ήταν λίγο πιο πιεστικός, η αδιάκοπη υποστήριξή τους ήταν μεγάλη για όλους μας και για εμένα προσωπικά. Δεν είχα την οικογένειά μου εδώ. Αυτό για εμένα ήταν κάτι πολύ μεγάλο και σημαντικό. Πολύ απλά γιατί σε τέτοιους καιρούς κανείς πραγματικά δεν νοιάζεται για τη ζωή σου.

Οκ, έχεις ένα συμβόλαιο που υπογράφεις, έχεις μία υποχρέωση να είσαι ο καλύτερος που μπορείς να είσαι. Αλλά στα αλήθεια ποιος νοιάζεται πραγματικά για εσένα; Το πώς είσαι προσωπικά;

Εγώ είχα πολλά προσωπικά θέματα. Ο Ομπράντοβιτς, ο Ιτούδης, οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι ήταν εκεί για εμένα, με αγκάλιασαν. Ήμουν ένας απ’ αυτούς. Έκαναν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βγω από αυτή την κατάσταση, για να μπορέσω να συγκεντρωθώ στο μπάσκετ που παίζω με κάθε κόστος».

Σχετικά άρθρα