Ο Μάικ Μπατίστ μιλώντας για τον Παναθηναϊκό, υποστήριξε ότι ο στόχος του Final-4 τη νέα σεζόν είναι εφικτός.

Απόσπασμα από τα όσα ανέφερε στο «Sportal»:

«Έγιναν απίστευτα καλές κινήσεις. Είμαι ενθουσιασμένος για τον Παναθηναϊκό και περιμένω πως φέτος όλοι θα δουν την πραγματική δυναμική της ομάδας» δήλωσε και εξήγησε πως «στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια ειδικά ασχολούνται πολύ με την Euroleague. Άνθρωποι του ΝΒΑ έχουν αρχίσει να υποστηρίζουν ομάδες της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι στις προτιμήσεις τους μέχρι στιγμής, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να δουν τον πραγματικό Παναθηναϊκό.

Ο Εργκίν Αταμάν είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Θεωρώ πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος γι’ αυτή την ομάδα. Έχει κατακτήσει τίτλους και ξέρει τι σημαίνει να δουλεύεις σε μία ομάδα με το ειδικό βάρος του Παναθηναϊκού. Σε έναν σύλλογο που έχει κατακτήσει έξι φορές την Euroleague.

Ο Σλούκας, ο Λεσόρ, ο Βιλντόζα, ο Χουάντσο ήταν πολύ καλές προσθήκες. Υπήρξαν κι άλλες βέβαια και φαίνεται πως θα δούμε μία εξαιρετική χρονιά. Πρώτα θα πρέπει να εστιάσουν με την πρόκριση στα Pπλέι οφ, αλλά το Final-4 αποτελεί έναν ρεαλιστικό στόχο. Πιστεύω θα δούμε τον Παναθηναϊκό στην τελική φάση της Euroleague και ανυπομονώ γι’ αυτό».

Σχετικά άρθρα