Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου σε δηλώσεις του στο Associated Press μίλησε για το Final-4 της Κολωνίας και το ενδεχόμενο παρουσίας φιλάθλων στις εξέδρες της Lanxess Arena, τονίζοντας πως ένα ποσοστό φιλάθλων θα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φυσικά δεν θα δούμε γεμάτο το γήπεδο, αυτό είναι δεδομένο. Είναι ακόμη πολύ νωρίς να πούμε αν θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο, αλλά το πιο σημαντικό, αυτό που μας απασχολούσε περισσότερο από κάθε τι άλλο στην αρχή της σεζόν ήταν αν θα είμαστε σε θέση να παίξουμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι ένα ποσοστό φιλάθλων θα μπορέσει να δει από κοντά το Final 4. Οπότε αυτό που εξετάζουμε τώρα είναι πώς θα διαχειριστούμε το γεγονός ότι θα πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική διαδικασία σε σχέση με όσα έχουμε δει σε Final 4, τα προηγούμενα χρόνια. Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες θα κοιτάξουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος και πώς θα μπορέσουμε να είμαστε κοντά στους φίλους της EuroLeague Basketball, αν αυτοί δεν καταφέρουν να βρίσκονται στο γήπεδο».

Σχετικά άρθρα