Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είχαν ζητήσει από το προπονητικό τιμ και τους παίκτες του Ολυμπιακού να μην κάνουν δηλώσεις κατά την αποχώρηση της αποστολής από τον ιστορικό ημιτελικό του Κυπέλλου τον Φεβρουάριο του 2019 κόντρα στον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κάποια δημόσια τοποθέτηση, πέραν της ανακοίνωσης.

Μερικές ημέρες αργότερα, ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε στο Ισραήλ για την απόφαση της αποχώρησης, επισημαίνοντας ότι στηρίζει τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι συμφωνεί και με την κίνηση.

«Η ομάδα πήρε μία απόφαση με την ελπίδα να αλλάξει κάτι σε σχέση με την αντιμετώπιση της διαιτησίας. Είναι εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Στηρίζω τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση 100%, αλλά δεν συμφωνώ απαραίτητα και με την απόφαση να αποχωρήσουμε.

Βρίσκομαι λίγο καιρό στην Ελλάδα και σε αυτή τη θέση, δεν έχω την εμπειρία παλαιότερων ετών για το τι συμβαίνει. Στην ατμόσφαιρα έχει δημιουργηθεί πλέον ένα σκάνδαλο, ωστόσο… είχε γίνει ήδη η έκρηξη του νερού και η ομάδα αποφάσισε να πάρει θέση με αυτόν τον τρόπο» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού στο στο «sport5.co.il».

Σχετικά άρθρα