Η ΑΕΚ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αντιμετωπίζοντας 12 ban για οφειλές από την FΙΒΑ, αλλά και μία δικαστική διαταγή πληρωμής από τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο άλλοτε τεχνικός της Ένωσης είχε έρθει σε συμβιβασμό με την ομάδα, ώστε να λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Basket League. Ωστόσο, αρκετούς μήνες αργότερα η ΑΕΚ δεν έχει καταβάλει χρήματα προκειμένου να καλύψει μέρος του χρέους της.

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος παραμένει απλήρωτος εδώ και δέκα μήνες, αποφάσισε να ακολουθήσει την δικαστική οδό για να δικαιωθεί, όπως και έγινε. Πλέον, με την δικαστική διαταγή πληρωμής ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει μπλοκάρει τα έσοδα της ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι να αποπληρώσει τον ίδιο ή να έρθει σε νέο διακανονισμό, η Ένωση δεν μπορεί να προχωρήσει σε άλλες κινήσεις.

Υπάρχει μία πληροφορία που αναφέρει ότι το χρέος φτάνει ακόμα και στις 200.000 ευρώ, ωστόσο από την ΚΑΕ δεν επιβεβαιώθηκε η πληροφορία το χρέος είναι τόσο μεγάλο προς το πρόσωπο του πρώην τεχνικού της ομάδας.

Πηγή: sport24.gr & fosonline.gr

Σχετικά άρθρα