Η πρώτη προπόνηση της εθνικής ομάδας στη “Mall of Asia Arena”, η οποία θα φιλοξενήσει τους αγώνες της στη διοργάνωση, ολοκληρώθηκε και ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τη μεγάλα αυτή διοργάνωση.

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Από την πρώτη μέρα προπονήσεων ανυπομονούσαμε όλοι για αυτή τη στιγμή, να ανταγωνιστούμε με τους κορυφαίους και να δούμε τι θα καταφέρουμε» τόνισε ο Μποχωρίδης και συνέχισε: «Έχουμε βελτιωθεί πολύ από την πρώτη μέρα προετοιμασίας. Κάθε προπόνηση γινόμαστε καλύτεροι και πιστεύω πως, όταν αρχίσει η διοργάνωση, θα είμαστε έτοιμοι.

Γνωρίζουμε καλά πως σε αυτή τη διοργάνωση κάθε ματς είναι τελικός και αυτό δεν το λέμε για να το πούμε, αλλά ισχύει. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε την πρώτη νίκη στο ματς με την Ιορδανία. Ασφαλώς και έχουμε ελλείψεις, λείπουν πολύ καλοί παίκτες, αλλά αυτοί που είμαστε εδώ θέλουμε να παλέψουμε. Δεν έχει νόημα όμως να το λέμε, θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Η καλύτερη νοοτροπία για μας είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και όχι παρακάτω».

Αναφορικά με το ότι πέρσι δεν μπήκε στην δωδεκάδα για το Ευρωμπάσκετ την τελευταία στιγμή, αλλά φέτος τα κατάφερε, είπε: «Πέρσι το συναίσθημα ήταν ό,τι χειρότερο για μένα. Το να φτάσεις μέχρι το τέλος, να περιμένεις να ζήσεις τη διοργάνωση και τελικά να τη βλέπεις από την τηλεόραση ήταν κάτι δύσκολο. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι φέτος εδώ με την ομάδα και πραγματικά θέλω να ζήσω την κάθε στιγμή».

Σχετικά άρθρα