Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για την προσπάθεια της Εθνικής στα «παράθυρα» για το Ευρωμπάσκετ του 2021.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής γκαρντ του Άρη:

«Είναι τιμή να βρισκόμαστε εδώ, κάθε φορά που θα κληθούμε» τόνισε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, για να συμπληρώσει: «Έτσι και τώρα, προσωπικά μιλώντας θα ήθελα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να κάνουμε το πρώτο βήμα».

Το πρώτο βήμα γίνεται απέναντι στη Βουλγαρία στην Πάτρα την Παρασκευή (21/2) και στη συνέχεια εκτός έδρας με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, δύο ομάδες οι οποίες δεν είναι και τόσο γνώριμες ευρύτερα. Ο Έλληνας γκαρντ όμως έχει τον τρόπο του να μάθε κατιτίς παραπάνω. «Έχω έναν… κατάσκοπο στη Βοσνία, έχω έναν συμπαίκτη που παίζει εκεί», λέει γελώντας για να προσθέσει: «Πιο πολύ κοιτάμε τη δική μας ομάδα, να διατηρήσουμε το καλό κλίμα που είχαμε στα προηγούμενα παράθυρα και μέσα από αυτό να δώσουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Επίσης πρόσθεσε ότι: «Είναι όμορφο και καλό για το μπάσκετ και την Εθνική Ομάδα να αγωνίζεται σε μέρη όπως η Πάτρα, το Ηράκλειο… Είναι ωραίο να βλέπεις το γήπεδο να γεμίσει, να δίνουμε χαρά στον κόσμο και να δείχνουμε πως το μπάσκετ είναι για όλες τις πόλεις και όχι μόνο για την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αλλά για όλη την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες».

Σχετικά άρθρα