Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε στο παρελθόν στην ΕΡΤ για την καριέρα του στην Ισπανία και την Τενερίφη, τονίζοντας ότι εκεί βρήκε το πρώτο του «μπασκετικό» σπίτι, ενώ σχολίασε με… ιδιαίτερο τρόπο το αν έπρεπε να συνεχίσει το μπάσκετ ο Βασίλης Σπανούλης.
Αναλυτικά όσα είχε πει ο Έλληνας σέντερ:
Για το αν θα άλλαζε κάτι από το παρελθόν: «Δεν μπορώ να πω ότι θα άλλαζα κάτι από την καριέρα μου γιατί από όλες τις καταστάσεις έχω κερδίσει κάτι. Από την άλλη για μπασκετάκι μιλάμε, σημασία έχει να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος κάθε μέρα. Το μπάσκετ είναι μέχρι μια ηλικία μετά κανείς δεν ασχολείται μαζί σου. Οπότε πρέπει να σκεφτόμαστε αν κάναμε λάθη ως άνθρωποι και όχι ως αθλητές».
Για το αν θα σταματήσει ή θα συνεχίσει ο Σπανούλης: «Αν με ρωτάς πιστεύω άνετα 3 χρόνια ακόμα μπορούσε να παίξει. Οπότε εγώ δεν θα σταματούσα. Εγώ αν ήμουν ο Σπανούλης θα συνέχιζα μέχρι να μου πέσουν τα δόντια και δεν θα άκουγα κανέναν».