Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε στην ΕΡΤ μετά τη νίκη του Απόλλωνα επί της Καρδίτσας και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τα σχέδιά του για το μέλλον, που περιλαμβάνουν την προπονητική!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η νίκη και το ροζ φύλλο είναι συνήθεια και ελπίζω να την αποκτήσουμε. Έχουμε δουλέψει και έχουμε ένα σύνολο καλό που πρωταγωνιστεί η ομάδα. από την αρχή της σεζόν λέμε πως το μότο μας είναι το μοιράζομαι νοιάζομαι και στην έδρα θα τους κοιτάξουμε όλους στα μάτια.

Η παραμονή είναι λίγη σαν στόχος. Η ομάδα είναι στολίδι που πρέπει να είναι σταθερά στην κατηγορία και να μεγαλώνει. Εάν η πολιτεία βοηθήσει και πάρουμε χρήματα από την φορολογία, θα μπουν βάσεις. Δεν πιστεύω άλλη ομάδα με την Καρδίτσα θα είχε τόσο κόσμο. Να γίνει ξανά ο Απόλλωνας η δύναμη της Δυτικής Ελλάδας.

Στεναχωρήθηκα γιατί άλλαζα τις ομάδες σαν τα πουκάμισα και δεν είχα αλλού τον ρόλο του αρχηγού. Επόμενος στόχος μου θα είναι η προπονητική και το κατάλαβα στον Απόλλωνα. Έχω αναγεννηθεί και κατάλαβα πως το να γίνω αρχηγός ήταν ο προορισμός μου. Ήρθαν παιδιά που θέλουν να πάνε μπροστά. Όλα τα παιδιά είναι εξελίξιμα και μέσα από τον Απόλλωνα με χαρά να τους δούμε να μεγαλώσουνε. Μακάρι ο Απόλλωνας να γίνει μια ομάδα όπου θα έρχονται παίκτες για να κάνουν το βήμα μπροστά.

Η Πάτρα έχει θάλασσα, Καλάβρυτα, ταβερνούλα και καλή μπριζόλα. Καλή παρέα να έχω και δεν θέλω κάτι άλλο. Δεν υπάρχει υπεροψία εδώ. Είναι οικογενειακό το κλίμα και το είχα βρει άλλες δύο φορές στην καριέρα μου. Κυνηγάμε ένα τόπι όλοι οι αθλητές και είμαστε στον μικρόκοσμό μας. Στο τέλος της ημέρας μόνο η ευτυχία έχει αξία. Κανείς δεν θα θυμάται το ματς με την Καρδίτσα σε λίγο καιρό».

Σχετικά άρθρα