Τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό σχολίασε ο Γιώργος Μπόγρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «OVER PLAY».

«Δεν το περίμενα ο Κώστας να πάει στον Παναθηναϊκό. Πίστευα ότι θα κατέληγε στη Φενέρ. Θεωρώ σωστή την επιλογή του γενικότερα. Ο Κώστας είναι ένα παιδί που είναι προϊόν δουλειάς. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να καταφέρει ό,τι κατάφερε στη ζωή του. Έχει ξεπεράσει κατά πολύ το ταβάνι του.

Θεωρώ ότι έφτασε σε ένα σημείο που θέλει να πάρει αυτό που του αξίζει και του αναλογεί. Ένιωσε ότι στον Ολυμπιακό αυτό δεν θα το έχει και προχώρησε. Το ότι ο Παναθηναϊκός του έδωσε το χώρο, το χρόνο και ένα συμβόλαιο που τον ανταμείβει για όλη την προσπάθεια που έχει κάνει -γιατί ο Κώστας είναι ένα παιδί που ξυπνάει 6 η ώρα το πρωί για να ανέβει στο διάδρομο μια ώρα, εγώ 6 η ώρα το πρωί γυρνούσα-, καλά έκανε και αντάμειψε έτσι τον εαυτό του.

Δεν θεωρώ ότι έχει να κάνει πάντως με το οικονομικό σκέλος. Θεωρώ ότι ο Κώστας ζητούσε απλά το σεβασμό στη δουλειά του. Δεν τον βρήκε και προχώρησε. Και μην ξεχνάμε ότι είναι η τρίτη φορά που γίνεται αυτό στη σχέση Κώστα και Ολυμπιακού. Δεν πήρε τον σεβασμό που αυτός θεώρησε ότι άξιζε και προχώρησε την καριέρα του. Το ότι πήγε στον Παναθηναϊκό θεωρώ ότι ήταν ένας συνδυασμός, αλλά ο κύριος λόγος είναι εκδικητικός. Είπε “θα πάω να αποδείξω άλλη μια φορά ποιος είμαι και τι καταφέρνω”» δήλωσε ο 34χρονος σέντερ του Απόλλωνα Πάτρας στο κανάλι «Amerikanos24».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Σχετικά άρθρα