Ο Γιώργος Μπόγρης τοποθετήθηκε για την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού και τη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ.

Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε στους «Betarades» ο σέντερ του Αμαρουσίου:

«Τεράστια νίκη και 2/2 στο ΟΑΚΑ Ο Παναθηναϊκός. Η έδρα σε οδηγεί στις υψηλές θέσεις. Ο κόσμος πήρε ξεκάθαρα το ματς! Ξεκίνησε η κατηφόρα για την Μπολόνια κι αυτό δεν είχε σταματημό. Το παιχνίδι ήταν περίεργο. Το over 80 ήταν εφικτό και για τις δύο ομάδες, που ήταν άστοχες τελικά στο τρίποντο.

Ο Παναθηναϊκός είχε λίγα λάθη για ένα ματς με μπόλικο τρέξιμο και πολλή αναμπουμπούλα. Η αναλογή του ήταν τέλεια σε ασίστ – λάθη. Είμαι ευχαριστημένος για αυτό που έδειξε ο Ναν. Έδωσε την σκληράδα στην άμυνα, η Βίρτους δυσκολεύτηκε να περάσει το κέντρο.

Σημαντικός ο Γκριγκόνις και ο Λεσόρ. Ο Γκάι δεν αγωνίστηκε και ήταν αυτό που είπαμε. Το σχήμα Λεσόρ – Αντετοκούνμπο δεν δούλεψε καθόλου. Δεν βγήκε επιθετικά, ενώ αμυντικά η ομάδα ήταν πιο συμπαγής. Μπορεί οι τελικοί να είναι μακριά, αλλά ο Αντετοκούνμπο πρέπει να παίρνει τώρα παιχνίδια για να είναι έτοιμος σαν δέυτερος ψηλός.

Τέλειος ο Γκραντ με 7 ασίστ και 5 κλεψίματα. Προσπάθησε να επιτεθεί και να φορτώσει με φάουλ τον Σενγκέλια ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν το κατάφερε. Ο Σλούκας είναι εξαιρετικός και σε πολύ καλή αθλητική κατάσταση. Η εικόνα βελτιώνεται».

Σχετικά άρθρα