Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε τα αποτελέσματα των δύο «αιώνιων» στην Euroleague, ενώ στάθηκε σε συγκεκριμένους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε στους «Betarades» ο έμπειρος σέντερ:

«Σημείωσαν 1/4 οι ελληνικές ομάδες, μια χαρά! Παλαιάς κοπής ο Καμπάτσο. Άμυνα Διαμαντίδης, επίθεση Σπανούλης. Πρώτη η Ρεάλ στην κανονική διάρκεια, δεν έχει κατακτήσει ποτέ πρώτος την Euroleague. Μόνο η θρυλάρα πέρσι πάρα λίγο να το κάνει.

Όπως είπα, ο Παναθηναϊκός πήρε 4 νίκες σε βατά παιχνίδια. Εγώ είδα έξι παίκτες κουρασμένους αγωνιστικά και έξι παίκτες κουρασμένους ψυχολογικά. Κάποιοι παίκτες δεν σουτάρουν και δεν παίζουν ελεύθερα, υπό τον φόβο να βγουν από την πεντάδα.

Ο Σλούκας έχει μάθει να παίζει μπάσκετ σαν ρομπότ. Θέλει συγκεκριμένα συστήματα. Ο Παναθηναϊκός παίζει μπάσκετ ταλέντου. Υποχρεωτικά θα λυθεί αυτό το θέμα, διότι ο Σλούκας θα πάρει 10 εκ. ευρώ σε τρία χρόνια.

Ο Κέντρικ Ναν είπαμε, μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Είναι άδικο να τον συγκρίνουμε με τον Σλούκα. Ο Μπαλτσερόφσκι δεν έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Ο Γκάι, από την στιγμή που αποκτήθηκε ο Ναν, δεν χωράει στο ρόστερ».

Σχετικά άρθρα