Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για την αναμέτρηση του Προμηθέα με την FMP, αλλά και συνολικά για την προετοιμασία των Πατρινών ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Να έχουμε μια καλή σεζόν όλοι, μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια και μια γεμάτη χρονιά με πρωτάθλημα και EuroCup. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, που έμεινα στη χώρα μου και που βρίσκομαι σε μια ομάδα με προοπτική την οποία έχει αγκαλιάσει και ο κόσμος. Βήμα βήμα θα πρέπει να προχωρήσουμε, να βρούμε τους ρόλους μας και τους αγωνιστικούς μας ρυθμούς. Υπάρχουν φιλοδοξίες, ο Προμηθέας είναι μια ομάδα που δεν θέλει να σταματήσει να μεγαλώνει και με την εμπειρία μου θα ήθελα να τους βοηθήσω να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να είμαστε στους στόχους μας και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Σε ερώτηση ποιον προτιμά για αντίπαλο στο τουρνουά αύριο, τον Παναθηναϊκό ή την Ούνικς, τόνισε: «Θα είναι καλό για εμάς, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, γιατί είναι ένα δυνατό φιλικό που το χρειαζόμαστε. Θέλουμε να βρούμε τις ανάσες μας, να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και με έναν πιο δυνατό αντίπαλο που θα βρούμε απέναντί μας αύριο, αλλά και στη συνέχεια της προετοιμασίας μας. Έχουμε ένα μαραθώνιο μπροστά μας για να είμαστε όπως πρέπει να είμαστε και όλοι μαζί».

Σχετικά άρθρα