Μιλώντας στην εκπομπή Pick ‘n roll της Cosmote TV, ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε την απόφαση του Ολυμπιακού να φύγει από το περιβόητο ματς Κυπέλλου του 2019 με τον Παναθηναϊκό και να αποσυρθεί, τονίζοντας πως μακροπρόθεσμα οι Πειραιώτες δικαιώθηκαν!

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας σέντερ για:

– την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει στο ημίχρονο του ματς Κυπέλλου το 2019: «Ήταν κάτι που συζητιόταν από το τρίτο φάουλ στα 40 δευτερόλεπτα. Ήταν μια παρωδία. Στο ημίχρονο απλά μας το ανακοίνωσαν. Δεν ξέραμε ότι θα αποσυρθεί η ομάδα, απλά ότι φεύγουμε. Ήταν μια δικαίωση γιατί ήταν μια κοροϊδία αυτό που βίωνε η ομάδα εκεί πέρα».

– το αν δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός από την απόφαση να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα: «Πώς να σου απαντήσω; Σαν οπαδός, σαν παίκτης; Σαν άνθρωπος του μπάσκετ, θεωρώ πως ήταν κακή επιλογή, γιατί σαν αθλητής επηρεάστηκα και το πρωτάθλημα λόγω αυτής της απόφασης πήρε την κατηφόρα πάνω που είχε αρχίσει πάλι να ανεβαίνει. Σαν Ολυμπιακός διοικητικά θεωρώ πως ήταν σωστή επιλογή, γιατί από ένα σημείο και μετά έπρεπε να σταλεί ένα μήνυμα ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Πρέπει κάποια στιγμή η διαιτησία να γίνει επαγγελματική. Κάποια κομμάτια χρειάζονται ατομική ευθύνη. Σαν οπαδός ότι για κάποια χρόνια δεν θα διεκδικούσα κανέναν τίτλο δεν θα μου άρεσε. Όμως κοιτώντας μακροπρόθεσμα η ομάδα έκανε πολύ καλά και τελικά κατάφερε και κάτι από ό,τι αποδείχτηκε».

– το ότι έχει παίξει σε όλες τις μεγάλες ομάδες της χώρας: «Πάντα ήμουν Ολυμπιακός, από μωρό και δεν το έχω κρύψει. Όμως ήμουν πάντα επαγγελματίας. Έχω παίξει σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας εκτός από τον Ηρακλή».

Σχετικά άρθρα