Η ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ πήρε παράταση ως τις 2 Απριλίου προκειμένου να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της συγκέντρωσης των 500.000 ευρώ ενώ οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια.

Μάλιστα, η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ δημοσίευσε ένα πολύ όμορφο video στον λογαριασμό της στο Instagram όπου ένας μπόμπιρας δυο ετών βάζει… πλάτη για το τμήμα μπάσκετ! Ο πιτσιρικάς φορά τη φανέλα του «δικεφάλου του Βορρά» και παίζει μπάσκετ και πρόκειται όντας φυσικά ο νεότερος μέτοχος της ομάδας!

Όπως έγινε γνωστό την περασμένη Παρασκευή 12/3, περισσότεροι από 7.000 είναι, μέχρι τώρα, οι συμμετέχοντες στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και το ποσό που έχει συγκεντρωθεί ξεπερνά τις 400.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Αυτός ο φοβερός μπόμπιρας είναι ο Γιάννης. Το ξεχωριστό δώρο που πήρε για τα γενέθλιά του, πριν μερικές ημέρες που έγινε 2 χρόνων, ήταν η συμμετοχή του στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Δεν είναι όμως ο μικρότερος σε ηλικία μέτοχος, καθώς η οικογένεια του μεγάλωσε και από την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, έχει ένα ακόμη μέλος! Ο νεογέννητος αδερφός του, με τη βοήθεια του πατέρα του Δημήτρη, συμμετείχε στην ΑΜΚ.

ΕΣΥ τι θα κάνεις?

Η καταμέτρηση συνεχίζεται ως τις 2 Απριλίου…»

Σχετικά άρθρα