Στο περιθώριο του φάιναλ φορ του Κάουνας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση μεταξύ της διοίκησης της διοργάνωσης και επιλεγμένων μέσων από όλη την Ευρώπη, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγεται σταθερά τα τελευταία χρόνια και το Eurohoops.

Εκ των πραγμάτων, το συγκεκριμένο ανεπίσημο γεύμα ήταν ιστορικό αφού για πρώτη φορά οικοδεσπότης δεν ήταν ο Τζόρντι Μπερτομέου, αλλά ο Μάρσαλ Γκλίκμαν, έχοντας ακόμα τον τίτλο του προσωρινού CEO, και ο πρόεδρος της διοργάνωσης Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Απαντώντας σε ερώτηση του Eurohoops για τις σχέσεις με τον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι οι Πράσινοι δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη αντίδραση για το πρόστιμο ρεκόρ που πρόσφατα τους επιβλήθηκε από την διοργάνωση, σε αντίθετα με όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν, ο Γκλίκμαν σχεδόν μονολεκτικά απάντησε ότι “ναι”, οι σχέσεις έχουν βελτιωθεί.

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα από την άλλη πλευρά, λόγω και της ιδιαίτερης σύνδεσης του με τους Πράσινους, θέλησε να είναι πιο αναλυτικός.

“O Παναθηναϊκός και ειδικά η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει δώσει πολλά στην Ευρωλίγκα σχεδόν από την πρώτη στιγμή”, ανέφερε ο πρωταθλητής Ευρώπης με τους Πράσινους το 2000 και το 2002 για να προσθέσει: “Από την άλλη πλευρά τα στάνταρ της διοργάνωσης πρέπει να είναι ίδια για όλους. Όλοι πρέπει να είναι ίσοι. Ίσως αυτά τα στάνταρ κάποια στιγμή δεν ήταν τα ίδια για όλους. Μιλάμε με όλους τους συλλόγους και όλοι πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση”.

Πηγή: Eurohoops.net

Σχετικά άρθρα