Ο Νίκος Μπουντούρης γνώρισε μεγάλες επιτυχίες όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, ωστόσο δήλωσε σε συνέντευξή του ότι η ομάδα της καρδιάς του είναι ο Δικέφαλος του Βορρά.

Αναλυτικά όσα είπε στην SFINA-TV ο παλαίμαχος διεθνής γκαρντ και νυν προπονητής ακαδημιών:

-«Στον ΠΑΟΚ ήρθα επειδή ο Νίκος Βεζυρτζής μάγεψε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου, όταν ανέβηκε τα σκαλιά των γραφείων του Ολυμπιακού Βόλου και ενώ από κάτω περίμενε ο τότε πρόεδρος του Πανιωνίου, ο Βεντούρης, ο οποίος είχε συμφωνήσει μαζί μου, με τον πατέρα μου. Εγώ δεν ήξερα ότι με ήθελε ο ΠΑΟΚ, το έμαθα μόλις με κάλεσε ο πρόεδρος του Βόλου και μου το είπε, αλλά όταν πήγε εκεί ο Νίκος Βεζυρτζής, το θέμα τελείωσε. Ήταν το μακρινό 1989 και από τότε έπαιξα και σε άλλες μεγάλες ομάδες, πήρα Ευρωλίγκα, αλλά σήμερα σας το λέω, η ομάδα μου είναι ο ΠΑΟΚ, η καρδιά μου είναι ασπρόμαυρη, γιατί έζησα τις καλύτερες στιγμές στη Θεσσαλονίκη, με αυτή την ομάδα και τον κόσμο της, αισθάνομαι και είμαι ΠΑΟΚτσής».

-«Υπάρχει ένα περιστατικό που δεν το γνωρίζει ο κόσμος, όταν ήρθε ο Νίκος Βεζυρτζής στον Βόλο, είχε υποσχεθεί να μου κάνει δώρο και ένα αυτοκίνητο, μιλώντας με τον πατέρα μου. Πήγε λοιπόν εκείνος να το ζητήσει από τον πρόεδρο και του είπε εκείνος “Τώρα παίζουμε με τον Άρη, εάν τον κερδίσουμε, ελάτε να πάρετε μεγαλύτερο αυτοκίνητο την επόμενη μέρα, αλλά μην του λες τίποτα, για να μην τον αγχώσεις”. Το ματς κινήθηκε με 10 πόντους επάνω για εμάς, αλλά προς το τέλος μας πλησίασε ο Άρης. Ο πατέρας μου ήταν στην κερκίδα με την αδερφή μου και της είπε: “Να ξέρεις, για να μην πάθω κανένα έμφραγμα και δεν γνωρίζετε, έχω συμφωνήσει με τον Βεζυρτζή να πάμε αύριο να πάρουμε ένα αυτοκίνητο για τον Νίκο από την OPEL. Μην το χάσετε, εάν κερδίσουμε… Τελικά, ευτυχώς κερδίσαμε και πήγαμε να πάρουμε το αυτοκίνητο, που ήταν φοβερό δώρο για εμένα. Αυτά είναι αξέχαστα!».

Σχετικά άρθρα