Ο Νίκος Μπουντούρης παραχώρησε συνέντευξη στο «ΦΩΣ» στην οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω του lockdown το ελληνικό μπάσκετ, στις εκλογές στην ΕΟΚ, αλλά και στο πώς βλέπει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής ακαδημιών είπε:

«Ανησυχώ γιατί σε μια περίοδο βαθιάς κρίσης λόγω της καραντίνας δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση από τους θεσμικά υπεύθυνους του αθλητισμού για τη σωστή λειτουργία ή τη διακοπή ή την ενδεχόμενη επανεκκίνηση των αθλητικών δράσεων. Με σεβασμό στο αγαθό της υγείας, το οποίο δεν μπαίνει στη ζυγαριά, πρέπει να υπάρχουν λύσεις στο επίπεδο που αναλογεί στο αγαθό του αθλητισμού. Τις τελευταίες μέρες, πάντως, είδαμε μια κίνηση από ΕΟΚ και ΠΣΑΚ και μακάρι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε κάτι.

Εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις, δεν είδα αντίδραση. Ανταπόκριση είδα από επαγγελματίες προπονητές, ερασιτέχνες παίκτες, από γονείς αθλητών και από τους ίδιους τους αθλητές. Δυστυχώς μικρή ανταπόκριση από τους αρμόδιους μπασκετικούς που θα έπρεπε να βγουν μπροστά».

– Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Νίκου Μπουντούρη στο «ΦΩΣ» εδώ

Σχετικά άρθρα