Ο εκ των συνεργατών του Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι ελίτ ομάδα και προτιμά να διασταυρωθεί στα πλέι οφ της Euroleague με τον πιο δυνατό αντίπαλο.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την αναμέτρηση: «Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι εδώ, σε μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Είχαμε πολλές δικαιολογίες για να χάσουμε. Κόπωση, τραυματισμοί, αρκετοί έπαιξαν με μικροπροβλήματα. Βρεθήκαμε σε πίεση, αλλά ο χαρακτήρας που δείξαμε και κερδίσαμε, αποδεικύνει ότι είμαστε ελίτ ομάδα, που δεν βλέπουμε κανέναν αντίπαλο, αλλά μόνο τον εαυτό μας. Στο τέλος αρνηθήκαμε να χάσουμε».
Για το νικητήριο καλάθι: «Νομίζω ότι ακολουθήσαμε το πλάνο. Ό,τι είπαμε στο timeout το κάναμε. Αυτό που τονίσαμε ήταν να μη δώσουμε χρόνο στην Μπαρτσελόνα, γιατί είχαν ακόμα ένα timeout. Επίσης, είπαμε να πάμε μέσα στο καλάθι, διότι είχαν συμπληρώσει τα φάουλ τους».
Για τις διασταυρώσεις στα πλέι οφ: «Πάντα προτιμάμε τον πιο δύσκολο αντίπαλο στις διασταυρώσεις. Ο δρόμος πρέπει να είναι δύσκολος, για να φτάσεις στην κορυφή. Φέτος έχουμε χτίσει ομάδα με μεγάλο χαρακτήρα. Έχουμε κερδίσει και χωρίς Φουρνιέ και χωρίς Βεζένκοφ και χωρις δύο ψηλούς».