Ο Γιώργος Μποζίκας τοποθετήθηκε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βίρτους μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ομάδα έχει πετύχει σημαντικές νίκες μέσα στη σεζόν και έχει αποδείξει πως έχει χαρακτήρα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην NOVΑ ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είμασταν καλοί και στις δύο πλευρές του αγωνιστικού χώρου. Δημιουργήσαμε κάποια σουτ αλλά κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει στο πρώτο ημίχρονο ή στο τρίτο δεκάλεπτο. Δεν είχαμε σωστή αντίδραση στην πιεστική άμυνα -στο όριο του φάουλ – των αντιπάλων μας.

Στο τέλος οι παίκτες της Βίρτους σούταραν πολύ καλά, βρίσκονται άξια εκεί που βρίσκονται. Όσο για εμάς πρέπει να μάθουμε να κλειδώνουμε τα παιχνίδια, δεν είχαμε σωστές αντιδράσεις σε κάποια σημεία τόσο της επίθεσης όσο και της άμυνας και το πληρώσαμε. Δεν αμφιβάλουμε την ομάδα μας και τις δυνατότητες της.

Έχουμε πολλές καλές στιγμές, αλλά κάποια προβλήματα και κάποια αποτελέσματα έχουν ρίξει την αυτοπεποίθηση μας. Είμαι βέβαιος ότι λόγω του καλού κλίματος στα αποδυτήρια θα καταφέρουμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που χτίζουν τον χαρακτήρα μιας ομάδας. Ένας λάθος, μια καλή στιγμή, ένα τρίποντο μπορεί να καθορίσουν την πορεία μιας ομάδας.

Έχουμε κάνει μεγάλες εμφανίσεις, όμως τώρα επειδή αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα κυρίως τραυματισμών μας έφεραν πίσω. Χρειαζόμαστε κάποια αποτελέσματα για να γυρίσει η κατάσταση. Στην Ευρωλίγκα πρέπει κάθε ομάδα να κοιτάει τα δικά της. Για τη Βιλερμπάν ο επόμενος – μεταξύ μας – αγώνας είναι ένας τελικός. Εμείς πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας».

Σχετικά άρθρα