Ο Ίγκνας Μπραζντέικις μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι και τόνισε ότι το σημαντικό είναι να παίξουν ο ένας για τον άλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιθουανός:

«Η Αρμάνι είναι οπωσδήποτε μία σπουδαία ομάδα, με πολύ καλό προπονητή. Θα παίξουν στην έδρα τους και θα έχουν τον κόσμο με το μέρος τους. Θα πάμε εκεί και θα παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε. Έχουμε καταρτίσει ένα καλό αγωνιστικό πλάνο, έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό τις τελευταίες ημέρες. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όταν μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε ο ένας για τον άλλο.

Σίγουρα το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο, αλλά για αυτό προετοιμαζόμαστε. Ως μπασκετμπολίστες πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι εύκολο, όμως την ίδια ώρα, οι προπονήσεις, οι θεραπείες, οι ασκήσεις που κάνουμε στο γυμναστήριο, βοηθούν τα κορμιά μας να είναι έτοιμα.

Νομίζω ότι η Αρμάνι είναι καλύτερη συγκριτικά με πέρσι. Επέστρεψαν κάποιοι τραυματίες, ενώ προσέθεσαν και τον Μίροτιτς, που τους βοηθάει πολύ. Εμείς πρέπει να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και να μην εστιάσουμε στο τι κάνουν εκείνοι».

Σχετικά άρθρα