Τους προβληματισμούς τους μετά την απόφαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων να επιτρέψει, μεταξύ άλλων, την επανέναρξη των προπονήσεων στην Α2 ανδρών εξέφρασε ο Χρήστος Δεληγιάννης.

Μιλώντας στο basketa.gr, ο διοικητικός ηγέτης της Καρδίτσας τόνισε αρχικά: «Να ξεκαθαρίσω κάτι από την αρχή, ότι εγώ προσωπικά και συνολικά στην ομάδα, είμαστε υπέρμαχοι του να βρεθεί ένας τρόπος και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, να υπάρξει μια κανονικότητα και όχι για δεύτερη χρονιά να μείνει ημιτελές.

Από ‘κει και πέρα όμως, το «αρχίστε τις προπονήσεις» όσο καλό ακούγεται, τόσο απλοϊκό είναι. Και αυτό δεν αποτελεί κάποιου είδους μομφής για τους ειδικούς που την πήραν, θέλω κι εδώ να είμαι ξεκάθαρος. Οι άνθρωποι αυτοί υπολογίζουν δεδομένα και κρίνουν για ξεχωριστούς τομείς της δημόσιας ζωής» για να αναρωτηθεί στη συνέχεια: Εγώ, λοιπόν, θα τηλεφωνήσω σε παίκτες να τους πω ελάτε πίσω για πόσο και… γιατί;» και να επισημάνει πως: «Το χειρότερο που φοβάμαι είναι άλλο. Ότι έτσι ασύντακτα που πάει να ξεκινήσει η δήθεν επιστροφή, με μια τυπική ανακοίνωση και χωρίς να υπάρξει προεργασία, θα μας βάλουν να τσακωθούμε μεταξύ μας. Την πρώτη φορά που θα επιχειρηθεί να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι όλοι οι ενδιαφερόμενοι, γιατί αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί θα πρέπει να κάτσουμε και με μια μεγάλη ατζέντα, όχι απλά θα υπάρξουν διαφωνίες, αλλά θα τσακωθούμε (…) Πιστεύω ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πολλά και δύσκολα κομμάτια».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Χρήστου Δεληγιάννη εδώ

Σχετικά άρθρα