Συνέντευξη στην SFINA-TV παραχώρησε ο επικεφαλής του μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

-“Ο ΠΑΟΚ είναι αρρώστια και εγώ είμαι άρρωστος ΠΑΟΚτσής, γι αυτό και μπήκα να αναλάβω την ομάδα, τη στιγμή που υπήρχαν και συνοπαδοί μου, οι οποίοι έλεγαν ότι κάνω μια τρέλα”.

-“Μαζέψαμε 500.000 ευρώ από τον κόσμο και εκεί που χρωστούσαμε 1,1 εκ. ευρώ προς τρίτους, τώρα χρωστάμε δυο άτομα και έναν Αμερικανό πρώην παίκτη, που θα πληρωθεί σε τρεις δόσεις. Ο ΠΑΟΚ θα εξοφλήσει φέτος ένα τεράστιο μέρος των οφειλών του, χάρις στον κόσμο του και τη δική μας συνετή οικονομική πολιτική”.

-“Ο Λυκογιάννης έχει την τρέλα του ΠΑΟΚτσή, είναι εκδηλωτικός και ό,τι πρέπει για την ομάδα, στην οποία έμαθε να παίζει άμυνα και ανέδειξε προσωπικότητες αθλητών, γι’ αυτό αποφασίσαμε να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στον ΠΑΟΚ”.

-“Στόχος μας είναι να μην ξαναπεί ποτέ ο ΠΑΟΚτσής “πάμε να σωθούμε” ή ότι “πρώτος στόχος μας είναι η σωτηρία”, αυτά πρέπει να εξαλειφθούν, ο ΠΑΟΚ θα παίζει για ψηλά”.

-“Θα μείνω στην ομάδα μέχρι να ξεχρεώσει τους πάντες, για ένα ή δυο χρόνια ακόμη ή για όσο χρειασθεί, δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας, είμαι ΠΑΟΚτσής άρρωστος και αισθάνομαι οπαδός της ομάδας, στην οποία πήγα από πολύ μικρός μαζί με τον πατέρα μου και μαγεύθηκα. Όταν μπήκα πιτσιρίκος στην Τούμπα, αυτό ήταν! Ερωτεύθηκα τον ΠΑΟΚ και όποιος έρχεται κοντά στην ομάδα, την ερωτεύεται”.

Σχετικά άρθρα