Ο Άνταμ Σίλβερ παραδέχθηκε ότι εξτάζεται η επαναφοράς του μοντέλου Δύσης εναντίον Ανατολής στο All Star Game μετά από την ξεκάθαρη αποτυχία του νυν μοντέλου με τους δύο αρχηγούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κομισάριου του ΝΒΑ:

Κοιτάμε πιθανές αλλαγές στο φορμάτ του θεσμού στο φετινό All Star Game στην Ιντιανάπολις. Ίσως να επιστρέψουμε σε κάτι πιο παραδοσιακό στο πώς θα παρουσιάζονται οι ομάδες. Δοκιμάσαμε αυτό με τους αρχηγούς και το draft, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ιστορικά πάντα υπήρχε το Ανατολή – Δύση. Αυτό είναι κάτι που κοιτάζουμε λοιπόν.

Είναι μεγάλο θέαμα το All Star Weekend. Πάντα γελάω επειδή ο κόσμος έρχεται συχνά πριν ακόμα ξεκινήσει ένα παιχνίδι και μου λέει ότι ήταν η καλύτερη διοργάνωση που κάναμε και σκέφτομαι ότι δεν έχει γίνει καν το παιχνίδι ακόμα.

Πρέπει να πάρω το φταίξιμο για αυτό, επειδή όταν ξεκινάει όλο αυτό το θέαμα από την Πέμπτη, είναι λογικό να υπάρχει κούραση την Κυριακή. Από την άλλη πλευρά, το All Star Weekend είναι ένα παγκόσμιο γεγονός, με αθλητές και θρύλους από όλα τα αθλήματα να μαζεύονται στον ίδιο χώρο. Νομίζω όμως ότι μέσα σε όλα αυτά χάσαμε λίγο την κατεύθυνσή μας και δεν καταλάβαμε ότι το πιο σημαντικό είναι ο αγώνας της Κυριακής”

ΕΠΟΜΕΝΟ

Σχετικά άρθρα