Το ματς του Προμηθέα με το Ρέθυμνο για την 20η αγωνιστική της Basket League είχε οριστεί για την Τρίτη (10/3) στις 15:30, όμως εντέλει (σ.σ. θα γινόταν χωρίς κόσμο) αναβλήθηκε οριστικά. Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε την κρητική ΚΑΕ λίγο πριν η αποστολή της τελευταίας ταξιδέψει για την Πάτρα, με τους Ρεθυμνιώτες να ανακοινώνουν πως περιμένουν ορισμό νέας ημερομηνίας εντός των επόμενων ημερών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρεθύμνου: «Τον δρόμο της επιστροφής, από το αεροδρόμιο των Χανίων, έχει πάρει αυτήν την ώρα το Ρέθυμνο Cretan Kings, καθώς ενημερώθηκε πριν από λίγο για τη νέα αναβολή του παιχνιδιού κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της EKO Basket League.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για αύριο, 10 Μαρτίου, στο «Δ. Τόφαλος» κεκλεισμένων των θυρών, αλλά αναβλήθηκε εκ νέου λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Αχαΐας και της προσπάθειας που πραγματοποιείται για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Για τον ορισμό νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα αναμένουμε νέα ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή τις επόμενες μέρες».

Σχετικά άρθρα