Η νέα εποχή που ανοίγει στην Ακαδημία Μπάσκετ του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, βρίσκει το σύνολο των ακαδημιών αγοριών και κοριτσιών ενωμένες μετά από πολλά χρόνια, σε μία νέα σύμπραξη ατόμων με κοινούς στόχους και όραμα, οι οποίοι ήδη έχουν δώσει τα αρχικά τους διαπιστευτήρια ενασχολούμενοι είτε με τα τμήματα αγοριών είτε με τα τμήματα κοριτσιών τα προηγούμενα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο ΔΣ της Ακαδημίας Μπάσκετ του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα αποτελείται από τους: Αναστασίου Δημήτριο (Πρόεδρος), Μάστακα Γεώργιο (Αντιπρόεδρος), Παπαδόπουλο Πέτρο (Ταμίας), Τσίρμπα Γεώργιο (Γενικός Διευθυντής) και Ζήκο Ιωάννη (Γενικός Διευθυντής).

Η νέα αυτή ενιαία σύνθεση της διοίκησης, συστήθηκε για 1η φορά στους γονείς των αθλητών των αγοριών του Συλλόγου, την Τετάρτη 26 Αυγούστου το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων στα Λιθαρίτσια, τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας.

Στη συνάντηση με τους γονείς έγινε εκτενέστατη αναφορά στους θεμελιώδεις στόχους του νέου ΔΣ που όλοι θα αποσκοπούν στην μέγιστη βελτίωση των υπηρεσιών προς τον κάθε αθλητή και την κάθε αθλήτρια και τη λειτουργία μιας Ακαδημίας που θα βασίζεται σε ευρωπαϊκά πρότυπα και που σύντομα δε θα έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες της επικράτειας και όχι μόνο, ενώ έγιναν και δύο πολύ μεγάλες αποκαλύψεις που αφορούν το άμεσο μέλλον της Ακαδημίας, για τις οποίες θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Ο Πρόεδρος του νέου ΔΣ κ. Αναστασίου δεν παρέλειψε να εκφράσει την μεγάλη του ικανοποίηση που η νέα μέρα βρίσκει τις Ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών μετά από πολλά χρόνια ενωμένες και που υπό μία σκέπη πλέον θα γίνουν κινήσεις που θα δώσουν μεγάλη ώθηση στο κομμάτι των Ακαδημιών.

Σχετικά άρθρα