Ο Πανιώνιος προχωράει σε νέα σελίδα με την αλλαγή σκυτάλης στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του και σύντομα θα φουλάρει τις μηχανές του για να συμπληρώσει το παζλ της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Όπως είναι λογικό, βασική προτεραιότητα αποτελεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Λίνου Γαβριήλ στον πάγκο της ομάδας της Νέας Σμύρνης; Τα ονόματα που ακούγονται σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες είναι τρία… Ο Νίκος Λινάρδος αποτελεί μια έμπειρη και αξιόπιστη λύση, έχοντας χρόνια προσφοράς στον σύλλογο απ’όλα τα πόστα. Ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος προέρχεται από αξιόλογη σεζόν στην Τυνησία και κουβαλάει σημαντικές παραστάσεις από την Ελλάδα, ενώ το τρίτο όνομα που βρίσκεται στο προσκήνιο είναι εκείνο του επί σειρά ετών βοηθού προπονητή στον Ολυμπιακό, Χρήστος Μαρμαρινός.

Μόλις παρθεί η τελική απόφαση για τον νέο προπονητή, τότε θα υπάρξουν και σημαντικές επαφές με τους παίκτες που θα αποτελέσουν το έμψυχο δυναμικό μετά τις πολλαπλές αποχωρήσεις.

Σχετικά άρθρα