Μετά τον Φώτη Βασιλόπουλο, ο Εθνικός Πειραιά ανακοίνωσε άλλη μία σημαντική μεταγραφή, αυτή του Χρήστου Σιδερή, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Α2 Ανδρών με τα χρώματα του Αμαρουσίου!

Φέτος, σε 11 εμφανίσεις (9 αγωνιστικά λεπτά) στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, ο 26χρονος «ψηλός» μέτρησε 3 πόντους, 2 ριμπάουντ αλλά και 1 τάπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ύστερα από τη μεγάλη μεταγραφή του Φώτη Βασιλόπουλου, ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Σιδερή.

Η ομάδα μας με την απόκτηση του Έλληνα σέντερ θωρακίζει τη ρακέτα της και ενισχύεται σημαντικά στη «μάχη», που δίνει για την παραμονή της στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Χρήστος Σιδερής διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες. Φέτος, πριν τη μεταγραφή του στον Εθνικό, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής με τη φανέλα του Αμαρουσίου.. Στο παρελθόν, ο Έλληνας σέντερ αγωνιστεί σε Πανελευσινιακό, Μεγαρίδα και XBA. Με τις δύο τελευταίες έχει πανηγυρίσει διαδοχικές ανόδους από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική Κατηγορία».

Σχετικά άρθρα