Ο Νέμανια Νέντοβιτς αναφέρθηκε στο ότι δεν θα αγωνιστεί με την φανέλα της Εθνικής Σερβίας στο Προολυμπιακό τουρνουά, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν μπορεί να προπονηθεί και χρειάζεται ξεκούραση.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Μιλάμε συνεχώς με τον Κοκόσκοβ και με τους γιατρούς, τους εξήγησα την κατάσταση των τελευταίων μηνών, ότι δεν ήμουν σε θέση να προπονηθώ, δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Τώρα έχω βελτιωθεί, όμως και πάλι πρέπει να ξεκουράζομαι, δεν μου έχει επιτραπεί να προπονηθώ. Ακόμη κι όταν αναρρώσω, θα πρέπει να επιστρέψω στο άθλημα με μικρά βήματα. Πρέπει να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα με τον καρπό μου, αυτό είναι βέβαια άλλο θέμα. Συμφωνήσαμε να μείνω εκτός προολυμπιακού τουρνουά για λόγους υγείας, οπότε θα δούμε αν θα μπορώ να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αν προκριθούμε. Ο coach ξέρει την ποιότητά μου».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα αισθάνομαι τις συνέπειες από τον κορονοϊό, είμαι 29 ετών και πρέπει να προσέχω τι τρώω και τι πίνω. Ξέρω πολλές περιπτώσεις αθλητών που αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνέπειες, όλα αυτά που επηρεάζουν έναν αθλητή ο οποίος σκέφτεται αν θα πρέπει να εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα της χώρας του».

Σχετικά άρθρα