Ενόψει του ματς με την Μπάγερν Μονάχου (22/3, 21:00) ο Νεμάνια Νέντοβιτς ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός παίζει χωρίς πίεση στα ματς της Euroleague, ενώ τόνισε πως η μεγάλη διαφορά στο ντέρμπι του ΣΕΦ δεν αποτύπωσε την πραγματική απόσταση με τον Ολυμπιακό.

«Είναι σημαντικό να δείξουμε αντίδραση τους επόμενους δύο μήνες. Στην Euroleague παίζουμε χωρίς πίεση, πιο ήρεμοι. Δεν θα έλεγα ότι είμαστε χαλαροί, αλλά δεν έχουμε πίεση. Πρέπει να κάνουμε καλά παιχνίδια, δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο» είπε αρχικά ο Σέρβος γκαρντ, ενώ για τα προβλήματα των απουσιών πρόσθεσε:

«Κάποιοι παίκτες παίζουν σε διαφορετικές θέσεις για να καλύψουν αυτά τα κενά. Τον τελευταίο μήνα δεν έχουμε κάνει δύο φυσιολογικές προπονήσεις. Δεν μπορούμε να παίξουμε 5 εναντίον 5. Όμως είναι αυτό που είναι, το έχουμε συνηθίσει. Πρέπει να προσαρμοστούμε και όλοι να κάνουμε ένα βήμα προς τα μπροστά».

Για το αν η εικόνα του ντέρμπι στο ΣΕΦ αποτυπώνει και την πραγματική εικόνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού: «Όχι, δεν είναι αυτή η απόσταση. Θα έχουμε πολλά ματς απέναντί τους μέχρι το φινάλε της σεζόν. Αν φτάσουμε σε αυτούς τους αγώνες με υγιείς παίκτες και αν βρεθούμε σε καλή κατάσταση, πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες».

Σχετικά άρθρα