Ο Νεμάνια Νέντοβιτς εξέφρασε την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και την πεποίθησή του πως το «τριφύλλι» μπορεί να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Απόσπασμα από τα όσα δήλωσε ο Σέρβος γκαρντ στο «basketnews.com»:

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι η ομάδα του σπιτιού μου, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα η μεγάλη μου αγάπη. Πέρασα δύο όμορφα χρόνια στην Αθήνα. Ήταν λίγο συναισθηματικό για μένα το παιχνίδι. Προσπάθησα να αφήσω στην άκρη το συναίσθημα και να επικεντρωθώ στο παιχνίδι. Δυστυχώς χάσαμε.

Εύχομαι στον Παναθηναϊκό τα καλύτερα. Είναι λυπηρό να μην βλέπεις το γήπεδο γεμάτο γιατί ένας σύλλογος όπως ο Παναθηναϊκός αξίζει να έχει καλά αποτελέσματα και υποστήριξη. Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον θα το έχουν.

Όποτε κατεβαίνω στην Αθήνα, νιώθω ξεχωριστά. Απολαμβάνω την πόλη και τον σεβασμό που είχα εδώ. Οι πιο έντονες αναμνήσεις μου είναι από όλες τις νίκες που κάναμε και τα τρόπαια που κερδίσαμε. Αλλά έχω πολλές καλές αναμνήσεις και εκτός γηπέδου. Δυστυχώς πέρσι φτάσαμε μόνο κοντά στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Λυπήθηκα πολύ που χάσαμε αυτόν τον τελικό».

Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει πιθανότητες να διακόψει το σερί 11 ήττων του από τον Ολυμπιακό: «Το ελπίζω. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα και πραγματικά εκπλήσσομαι που δεν έκαναν το κλικ όπως θα περίμενε κάποιος. Θυμάμαι την τελευταία φορά που κερδίσαμε ήταν στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Υπάρχει ακόμα το ελληνικό Πρωτάθλημα που μπορούν να κερδίσουν και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Σχετικά άρθρα