Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε για τις μονομαχίες του με τον Φαλ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ενώ αποκάλυψε τι είπε στον Βιλντόζα για την μεταγραφή του στον «Παναθηναϊκό.
Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε στο «basketnews»:

Για τις μονομαχίες του με τον Φαλ: «Ήταν δύσκολα. Είναι πολύ ψηλός και πολύ ευκίνητος και του επιτρέπουν την επαφή. Οι επαφές που έχει με τους αντιπάλους δε σφυρίζονται γιατί όλοι περιμένουν να σου μπλοκάρει το σουτ. Οπότε κανείς δεν ασχολείται με τις επαφές.

Όταν προσπαθείς να κάνει μπάσιμο κοντά του πάντα θα σε σπρώξει έστω και λίγο. Κανείς όμως δεν το βλέπει γιατί όλοι κοιτούν ψηλά. Για αυτό και εγώ θύμωσα λίγο με την κατάσταση, αλλά στο τέλος δε μπορείς να κάνεις κάτι».

Για τον Παναθηναϊκό και τον Βιλντόζα: «Πάντα κάτι καινούριο χρειάζεται χρόνο. Είδα κάποια παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ και είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μήτογλου επέστρεψε και παίζει εξαιρετικά. Ο Λούκα είναι ακόμα λίγο πίσω αλλά έχει χρόνο για να βρει τον εαυτό του».

Για το τι του είπε όταν ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό: «Όταν έμαθα για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό του είπα ότι θα είναι πολύ ικανοποιημένος από την Αθήνα και θα τον αγαπήσουν πάρα πολύ οι φίλοι του Παναθηναϊκού».

Σχετικά άρθρα