Συνεχίζεται η κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Την Τετάρτη (29/1) και με την ιδιότητα αυτή τη φορά του προέδρου του Ερασιτέχνη, ο ισχυρός άντρας της πράσινης ΚΑΕ στηλίτευσε την εισβολή στο γήπεδο 50 οπαδών στο ματς του γυναικείου μπάσκετ με τον Σπόρτιγκ δίχως να πληρώσουν εισιτήριο, τονίζοντας ότι αν επαναληφθεί κάτι ανάλογο σε οποιοδήποτε γήπεδο που αγωνίζεται τμήμα του ΠΑΟ, αυτό δεν θα παίξει σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Αναλυτικά: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος είναι ένας Σύλλογος με Αρχές, Αξίες και Ιστορία 112 ετών. Παραμένοντας πιστοί σε όλα αυτά αλλά και συνεπείς στα πιστεύω μας δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω σε γεγονότα που προσβάλλουν τον Σύλλογο και προάγουν μεθόδους που αμαυρώνουν την Ιστορία του.

Την Κυριακή 26/1 στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μπάσκετ γυναικών με τον Σπόρτιγκ, 50 άτομα εισέβαλαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια μην υπολογίζοντας τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου που βρίσκονταν στην είσοδο του “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Κατόπιν τούτου δηλώνουμε ρητά πως την επόμενη φορά που θα λάβει χώρα ανάλογο περιστατικό σε οποιοδήποτε γήπεδο που αγωνίζεται τμήμα του Συλλόγου μας, αυτό δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας και απέχθειας σε αυτές τις μη Παναθηναϊκές τακτικές και συμπεριφορές».

Σχετικά άρθρα