26 μήνες τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, η Βανέσα Μπράιαντ, χήρα του θρύλου των Λέικερς και πλέον διαχειρίστρια της περιουσίας του, έκανε γνωστό ότι ήρθε σε νέα συμφωνία με τη Nike, η οποία θα συνεχίσει να δημιουργεί και να πουλά προϊόντα για τον αδικοχαμένο σούπερ σταρ του ΝΒΑ.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχιστεί η συνεργασία μας με τη Nike. Είμαι πολύ περήφανη που τα παπούτσια του συζύγου μου εξακολουθούν να είναι αυτά που φοράνε περισσότερο οι παίκτες στο ΝΒΑ και η ζήτησή τους παραμένει πολύ υψηλή από φιλάθλους ανά τον κόσμο» έγραψε η Βανέσα Μπράιαντ στο Instagram.
Αξίζει να σημειωθεί πως περίπου 20% των παικτών του ΝΒΑ έχουν φορέσει τουλάχιστον μια φορά σε αγώνα παπούτσια του Κόμπι Μπράιαντ από το δυστύχημα της συντριβής ελικοπτέρου τον Ιανουάριο του 2020, όταν ο Κόμπι, η κόρη του Τζίτζι έχασαν τη ζωή τους μαζί με άλλα επτά άτομα.
Η Nike εκτός από την επανακυκλοφορία των 11 παπουτσιών που έφεραν την υπογραφή του Κόμπι Μπράιαντ και βγήκαν όσο ο «Black Mamba» βρισκόταν στο παρκέ, θα βγάλει ακόμη έξι μοντέλα, καθώς επίσης και μια σειρά για την Τζίτζι Μπράιαντ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.