Η Νικόλ Ελευθεριάδου βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινού” την Δευτέρα 3 Ιουνίου και μίλησε για όλα στον Γιώργο Λιάγκα. Η γνωστή πολίστρια αναφέρθηκε τόσο στην πορεία της στις πισίνες, όσο και στην προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της Σάσα Βεζένκοφ. Οι δυο τους διατηρούν σχέση, παρά τη μεγάλη απόσταση που τους χωρίζει, καθώς εκείνος αγωνίζεται στο NBA.

«Ξεκίνησα με κολύμβηση και μετά πήγα συγχρονισμένη. Μετά ήθελα να αλλάξω λίγο το στυλ. Η αλήθεια είναι ότι πήγα από την καλλιτεχνική κολύμβηση στο kick boxing, παράλληλα πόλο. Ήταν μια τρομακτική αλλαγή, δεν ξέρω πώς, αλλά ήταν κάτι που το ήθελα από μικρή. Πόλο ξεκίνησα στα 13 στη Γλυφάδα και μετά ήρθε η μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Κάνω 6 ώρες προπόνηση την ημέρα. Σίγουρα μπορείς να βιοποριστείς μέσα από το πόλο, αλλά όταν πάρεις την απόφαση να αποσυρθείς, σίγουρα πρέπει να έχεις προετοιμάσει το έδαφός σου.

Μπορείς να ζήσεις καλά μέσα από το άθλημα, αλλά μετά θέλει διαχείριση ειδικά αν είσαι γυναίκα. Θα δούμε πόσα χρόνια έχω ακόμη στο πόλο. Την καριέρα μου θα ήθελα να την κλείσω στα 32-33 μου, το να παίζω για ακόμη 7-8 χρόνια το βλέπω πολύ. Η οικογένεια είναι στις σκέψεις μου, πάω χρόνο με τον χρόνο” δήλωσε σχετικά με την καριέρα της η Νικόλ Ελευθεριάδου.

Για τον σύντροφό της, Σάσα Βεζένκοφ, τη σχέση τους αλλά και την επιθυμία των οπαδών του Ολυμπιακού να επιστρέψει από τις ΗΠΑ και να τον ξαναδούν στα ερυθρόλευκα, η Νικόλ Ελευθεριάδου ανέφερε: «Έχω δει πολλές φορές να μιλούν για μένα μέσα από τον σύντροφό μου. Πέρασε πολύ εύκολα μπορώ να πω η σχέση με την απόσταση. Τώρα βρίσκεται στην Ελλάδα γιατί τελείωσε η σεζόν στην Αμερική. Δε γνωρίζω αν θα συνεχίσει και του χρόνου στο NBA.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάνει τη συζήτηση για το ενδεχόμενο να μετακόμιζα στις ΗΠΑ και μεταξύ μας μιλάμε πολύ ανοιχτά για αυτά τα θέματα. Έχω ξεκαθαρίσει ότι την καριέρα μου δεν θα τη σταματούσα για τίποτα άλλο πέρα από το αν θα ήθελα εγώ. Για κανέναν άλλο δεν θα έβαζα τέλος σε κάτι που μου αρέσει, μόνο αν το θελήσω εγώ.

Θεωρώ πως αν όλα τα συναισθήματα είναι αληθινά, υπάρχει σεβασμός, εμπιστοσύνη και επικοινωνία, όλα μπορούν να συμβούν. Βέβαια κάνουμε σχέδια για το μέλλον, ποιος δεν κάνει με τον άνθρωπό του; Στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί πειρασμοί, το κινητό μόνο αν ανοίξεις θα δεις χίλια πρόσωπα αλλά το θέμα είναι τι νιώθεις.

Δεν με φλερτάρουν καθόλου, όχι. Τώρα που έχει γίνει και πιο γνωστό, μάλιστα, έρχονται και μου λένε, “Πες στον Σάσα να γυρίσει” παρά κάτι άλλο. Δεν νομίζω πως υπάρχουν περιθώρια για φλερτ».

Σχετικά άρθρα