Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με το Λαύριο επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς. Μετά από σουτ που επιχείρησε, ο Σέρβος πάτησε στο πόδι του Αλέξανδρου Νικολαΐδη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Μετά το τέλος του αγώνα αρκετοί κατηγόρησαν τον νεαρό παίκτη πως εσκεμμένα βρέθηκε δίπλα στον Νέντοβιτς προκειμένου να του προκαλέσει τον τραυματισμό.

Ωστόσο τόσο ο Νέντοβιτς, όσο και ο Νικολαΐδης υποστήριξαν πως δεν υπήρχε δόλος από πλευράς του παίκτη του Λαυρίου. Μάλιστα ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού ανέβασε την παρακάτω ανάρτηση στο instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας αθλητής ουδέποτε μπορώ να διανοηθώ ότι εσκεμμένα θα προκαλούσα τραυματισμό οποιουδήποτε συναθλητή μου. Είναι αυτονόητο ότι δεν είχα την παραμικρή πρόθεση στην περίπτωση του τραυματισμού του Νεμάνια Νέντοβιτς, αλλά θα ήθελα να το επισημάνω και δημόσια.

Εύχομαι ειλικρινά περαστικά στον Νεμάνια και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Για όλους όσοι μου ευχήθηκαν προσωπικά χθες μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, δεν έχω χρόνο να απαντήσω σε έναν προς έναν, απλώς θα πω ότι εύχομαι μόνο υγεία σε αυτούς και τις οικογένειές τους».

Σχετικά άρθρα