Ο Ολυμπιακός… στραβοπάτησε στην Καρδίτσα, σε ένα παιχνίδι αρκετά κλειστό, που το χαρακτήρισαν οι σκληρές άμυνες και η τεράστια προσωπικότητα του Νίκου Κακλαμάνου, ο οποίος έδειξε πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο… ωριμάζει σαν το παλιό, καλό κρασί!

Ο χαρισματικός γκαρντ με τις σπουδαίες επιτυχίες, τις ανόδους και την πλούσια εμπειρία, ήταν το “βαρόμετρο” του κρίσιμου αγώνα. Σημείωσε τους 21 από τους 58 πόντους της ομάδας του και έκρινε την τελική έκβαση του ροζ φύλλου. Με το “θανατηφόρο” του μακρινό σουτ, “πλήγωσε” ανεπανόρθωτα την άμυνα των Πειραιωτών, βρίσκοντας το στόχο 5 φορές έξω από τα 6.75μ, όσες δηλαδή ολόκληρη η ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη μαζί!!!

Οι Θεσσαλοί εμπιστεύτηκαν φέτος στην τεχνική τους ηγεσία στον νεαρό και πολλά υποσχόμενο προπονητή Κώστα Κομποδιέτα και τα αποτελέσματα “μιλούν” από μόνα τους, παρότι το μπάτζετ δεν είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. Ωστόσο, η οργάνωση, η καλή δουλειά και η στήριξη του κόσμου φέρνουν την απόλυτη καταξίωση για το υγιές αυτό σωματείο που με μπροστάρη τον Χρήστο Δεληγιάννη τα πηγαίνει περίφημα.

Σχετικά άρθρα