Ο Νίκος Παππάς πήρε θέση για ακόμα μία φορά για τα τεκταινόμενα στην ελληνική κοινωνία. Στο teaser της συνέντευξης που παραχώρησε στο Bandiera Rossa, στρέφεται κατά της δικαιοσύνης, χρησιμοποιώντας τονίζοντας ότι κάθε πολίτης της χώρας δεν οφείλει να νιώθει μόνο οργή και ντροπή, αλλά και φόβο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Οποιοσδήποτε πολίτης αυτής της χώρας, και όχι μόνο, θα έπρεπε να νιώθει οργή ή να νιώθει ντροπή. Νομίζω, παράλληλα, πρέπει να νιώθει και φόβο. Ποτέ δεν ξέρεις αύριο, άμα πειράξουν την οικογένειά σου τέτοιοι άνθρωποι ή τον φίλο σου ή την αδερφή σου ή εσένα τον ίδιο, ότι αυτός ο άνθρωπος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά ή θα μείνει κι αυτός έξω.

Μας πασάρουν τόσο καιρό πως μιλάμε για ένα κράτος δικαίου, για ένα κράτος που όλα λειτουργούν νορμάλ, αλλά όπως βλέπεις, δολοφόνοι βγαίνουν έξω, βιαστές βγαίνουν έξω και παιδιά που απλά μπορεί να κάνουν βόλτα στα Εξάρχεια να είναι μες τη φυλακή ή ο κόσμος να τρώει ξύλο στις πλατείες, επειδή δεν φοράει μάσκα ή γιατί στραβοκοίταξε κάποιον μπάτσο.

Δυστυχώς αυτό είναι το κράτος μας. Βέβαια, δεν αρκεί να τους δικάζουμε από το Facebook και το Instagram. Πρέπει επιτέλους ο κόσμος να πάρει πιο σοβαρές πρωτοβουλίες, γιατί νομίζω πως αυτά τα φαινόμενα θα επαναληφθούν.

Ελπίζω αυτή η απόφαση να είναι προσωρινή ή να ακυρωθεί άμεσα. Δεν ξέρω πώς κινείται η φάση νομικά, αλλά νομίζω είναι τεράστιο σκάνδαλο αυτό που συνέβη».

Σχετικά άρθρα