Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας φύλαγε το καλύτερο για το τέλος στο μεταγραφικό του… παζλ φέρνοντας πίσω στην Ηλεία τον πρώην παίκτη του Κοροίβου, όπου είχε συνεργαστεί εντυπωσιακά με τον κόουτς Νιπεργιάλη.

Όταν το καλοκαίρι του 2014 ο Βασίλης Νιπεργιάλης αποχωρούσε από τον Κόροιβο μετά την ιστορική άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία, αποτέλεσε παρελθόν και ο εκ των καταλυτών εκείνης της σπουδαίας ομάδας, Πέτρος Νοέας. Βέβαια, δεν έκοψε τις… ανοδικές τάσεις στέλνοντας μαζί με τον σπουδαίο συμπαίκτη και καλό του φίλο Σάκη Καρύδα τόσο τον Αρκαδικό, οσο και τον Πανιώνιο στα μεγάλα σαλόνια, ενώ την περασμένη χρονιά αποτέλεσε μια από τις κολόνες στη φροντ λάιν του Ολυμπιακού Β.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερο καθώς παρά τις ουκ ολίγες προτάσεις από την Α2, υπήρξε… λευκή επιταγή από έναν από τους προπονητές που του έβγαλαν τον καλύτερό του εαυτό. Η κρούση του Βασίλη Νιπεργιάλη ήταν αδύνατον να τον αφήσει ασυγκίνητο και έπειτα από στενό πρεσινγκ επέλεξε να γίνει μέρος του σπουδαίου ορατός που υπάρχει στον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας αδιαφορώντας για το γεγονός πως είναι μια νεοφώτιστη ομάδα της Γ Εθνικής. Ένας παίκτης με τόση εμπειρία και παραστάσεις, σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρει για να πάρει την απόφαση-έκπληξη και να αποτελέσει το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ στην τέταρτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Το επιτυχημένο δίδυμο σμίγει, λοιπόν, με στόχο να φτάσει το ηλειακό σωματείο ψηλά…

Σχετικά άρθρα