Ο δημοσιογράφος Γιώργος Συρίγος τοποθετήθηκε μέσα από τα social media, κάνοντας λόγο για «κοντόφθαλμες κι εγωιστικές ανορθογραφίες της ιδιοκτησίας» ενώ αναφέρθηκε και στην Euroleague.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι είναι αστείο να θεωρούν οι «πράσινοι» ότι τους… κυνηγάει η διοργάνωση όταν έχουν 6 τρόπαια, ενώ τόνισε ότι δεν γίνεται οι οπαδοί να χαίρονται απλώς με τα Πρωταθλήματα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Η σκληρή πραγματικότητα για τον ΠΑΟ έχει ως εξής: με τα περίφημα ηλεκτροσόκ ενόψει τελικών (που παραπέμπουν στη νοοτροπία Βαλκάνιου μεγαλοτσιφλικά του ‘50) και τις υπόλοιπες κοντόφθαλμες κι εγωιστικές ανορθογραφίες της ιδιοκτησίας, η ομάδα έχει χάσει 10 χρόνια από τη ζωή της».

«Αυτή είναι προσέγγιση οπαδού Λάρισας, ΟΦΗ και ΠΑΣ στη μπάλα (με όλο τον σεβασμό στις ιστορικές δυνάμεις της περιφέρειας). Όχι μόνο για το που μπαίνει ο πήχης, αλλά κυρίως για τη νοοτροπία του αδικημένου και του θύματος. Είναι τουλάχιστον αστείο να πιστεύεις πως σε… κυνηγούν όταν είσαι νο2 σε τρόπαια στην ιστορία της διοργάνωσης, έχοντας μόλις ένα λιγότερο από μια υπερομάδα (ΤΣΣΚΑ) που έχει ξοδέψει σχεδόν τα τριπλάσια από σένα από το 2000 έως σήμερα».

Σχετικά άρθρα