Ο Ντιρκ Νοβίτσκι τόνισε ότι ο φετινός στόχος των Ντάλας Μάβερικς θα είναι η επιστροφή στα πλέι οφ του ΝΒΑ, ενώ συμπλήρωσε πως δεν έχει πρόβλημα να είναι αναπληρωματικός.
Αναλυτικά: «Προφανώς ο Ντι Άντρε Τζόρνταν θα είναι ο βασικός μας στη θέση “5”. Η υπόλοιπη πεντάδα θα προσαρμοστεί αναλόγως. Μπορεί ο Χάρισον Μπαρνς να πάει στη θέση “4” ή οτιδήποτε άλλο, δεν ξέρω πώς θα παρουσιαστούμε. Αυτό είναι ευχάριστο πρόβλημα. Θέλουμε να επιστρέψουμε στα play off, να παίξουμε ξανά καλά και να διασκεδάσουμε, όχι να χάσουμε 60 παιχνίδια».
Και συμπλήρωσε για το αν θα του άρεσε να κάθεται στον πάγκο: «Δεν έχω πρόβλημα. Έχω πει ήδη στο προπονητικό τιμ πως αν πάμε σε αυτή την περίπτωση, να με αφήσουν ελεύθερο. Ας έχουμε ένα ποδήλατο γυμναστικής κάπου. Αν κάνω προθέρμανση και πρέπει να περιμένω 15 με 20 λεπτά, θα έχουμε θέμα. Δεν θα με ενοχλήσει αν τελικά είμαι αναπληρωματικός. Θα τα δώσω όλα».



