Ο Σάσα Ντανίλοβιτς ύψωσε ασπίδα προστασίας στην εθνική Σερβίας, ισχυριζόμενος ότι αν μείνει ενωμένη θα καταφέρει πολλά στο μέλλον.

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε πως όλα τα παιδιά της εθνικής ομάδας ήταν απόλυτα αφοσιωμένα σε αυτή και αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους για να είναι σε αυτή, ακόμη και κόντρα σε τραυματισμούς. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να επισημανθεί και δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο.

Το αποτέλεσμα στο Ευρωμπάσκετ ήταν αποτυχία για μας. Σίγουρα ο αποκλεισμός είναι πιο σκληρός για τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και μετά για όλους εμάς. Η ομορφιά και η σκληρότητα του αθλητισμού έγκειται στο απρόβλεπτο. Μετά από μια σειρά καλών εμφανίσεων όλο το καλοκαίρι, αυτά τα άσχημα δέκα λεπτά ήταν αρκετά για να αποκλειστούμε. Δεν πετύχαμε, αλλά πιστεύω πως αυτή η ομάδα αν συνεχίσει να είναι ενωμένη, θα φέρει επιτυχίες που θα κάνουν περήφανη τη χώρα. Το κλειδί είναι να μείνουμε μαζί και να έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο» τόνισε αρχικά, προσθέτοντας ότι:

«Θέλω να καταδικάσω την υβριστική συμπεριφορά ορισμένων κατά της ομάδας μας. Αξίζαμε την κριτική, αλλά όχι τις ύβρεις. Η κριτική είναι ευπρόσδεκτη και θέλουμε την κριτική από την οποία μπορούμε να εξάγουμε κάτι χρήσιμο. Έχουμε μπροστά μας τα κρίσιμα ματς με Μ. Βρετανία και Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θέλω να καλέσω άπαντες να είναι δίπλα στην εθνική ομάδα».

Σχετικά άρθρα