Τις αντιρρήσεις του για το υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόζει η Euroleague για τον κορωνοϊό εξέφρασε ο Μάλκολμ Ντιλέινι μέσω Twitter.

«Μας λένε ότι ένας παίκτης της Βιλερμπάν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό πριν από το παιχνίδι, ένας παίκτης που έκανε προπόνηση και ταξίδεψε με το λεωφορείο της ομάδας του. Δεν είναι υποχρεωτικό να βγουν αρνητικά τα τεστ των υπολοίπων πριν παίξουμε. Και τώρα δύο άλλοι παίκτες και ο προπονητής με τους οποίους 100% ήρθαμε σε επαφή, έχουν τον ιό» έγραψε αρχικά ο Αμερικανός άσος της Αρμάνι, προσθέτοντας:

«Θα έπρεπε να έχουν γίνει τηλεφωνήματα όταν διακόπηκε η περσινή σεζόν. Κυριολεκτικά τίποτα δεν ήρθε ως αποτέλεσμα από τη διακοπή. Ακόμη γίνονται τα παιχνίδια στο περίπου. Περιμένουμε μέχρι να γίνει πολύ άσχημο».

Σε απάντησή του στον Άλεξ Αμπρίνες, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να γίνουν αλλαγές, ο Ντιλέινι απάντησε: «Το φωνάζουμε από τον Απρίλιο, αλλά κανείς δεν ακούει. Στην πραγματικότητα κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των παικτών και των οικογενειών τους», ενώ σε άλλο σχόλιο τόνισε ότι η μόνη λύση είναι η «φούσκα».

Σχετικά άρθρα