Ο Ντέιβιντ ΝτιΛέο μίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ3, όπου μεταξύ άλλων δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ Mαteco και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ξεκίνημα της χρονιάς: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών στο ρόστερ μας. Νομίζω παραμείναμε αποφασιστικοί, δεν μείναμε στο παρελθόν, προχωρήσαμε, προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Για τον κόσμο: «Ειλικρινά όταν είδα τον κόσμο στο παιχνίδι με τον Άρη, ήταν απίστευτη η ατμόσφαιρα για να παίξεις. Βρίσκομαι στο ξεκίνημα της επαγγελματικής μου καριέρας όμως αυτό ήταν το καλύτερο περιβάλλον στο οποίο έχω παίξει. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι τόσο υποστηρικτικοί σε μένα αλλά και σε όλη την ομάδα. Είναι μια υπέροχη εμπειρία να παίζεις για τον ΠΑΟΚ και για αυτόν τον κόσμο».

Για την συνέχεια της σεζόν: «Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα όσο πλησιάζει στο τέλος η χρονιά πρέπει να πλησιάζουμε στο μάξιμουμ της δυναμικής μας να παίζουμε το καλύτερό μας μπάσκετ πιστεύω όσο το κάνουμε αυτό θα έχουμε επιτυχία».

Για το αν θα μείνει και τη νέα σεζόν: «Σίγουρα δεν είμαι αντίθετος σε αυτό, θα δούμε δεν μπορώ να σχολιάσω τόσο νωρίς κάτι τέτοιο. Δεν θα πω όχι ούτε ναι θα δούμε».

Σχετικά άρθρα