Μετά τη νίκη επί της Dubai BC, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ τόνισε στην κάμερα της Nova πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται στο παρκέ και παίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν καλή νίκη. Είναι ωραίο να κερδίζεις στην έδρα σου. Νιώθω χαρούμενος να παίζω μπροστά στους οπαδούς μας. Χαίρομαι που βρίσκομαι στο παρκέ και παίζω. Εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία μου. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς. Ανυπομονώ.

Είναι συνδυασμός πραγμάτων η αποψινή μας νίκη. Το σημαντικό ήταν ότι δεν χαλαρώσαμε. Τελειώσαμε το παιχνίδι μετά το ημίχρονο. Θα είναι ένα καλό ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Είμαι ένας παίκτης που αντιδρώ μέσα στο παιχνίδι, από αυτά που θα μου δώσουν. Έτσι βρίσκω τον ρυθμό μου. Είμαστε δύο καλές ομάδες. Πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες. Θα πάρει τη νίκη αυτός που θα το θέλει περισσότερο».

Σχετικά άρθρα