Σίγουρα οι ευρωπαϊκές ήττες στο ΣΕΦ, με πιο πρόσφατη αυτή από τον Ερυθρό Αστέρα, άφησαν το σημάδι τους και μεγέθυναν τα ερωτήματα που είχε γεννήσει εξ αρχής η προσθήκη του Αϊζέια Κάναν στο ρόστερ. Αν θ’ αποδειχθεί αντάξιος του Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν η μόνιμη αμφιβολία.

Πιο ισχυρή μάλιστα κι από το πώς προφέρεται το όνομά του, που ενισχύθηκε αρχικά από τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Αμερικανού και κατόπιν από τη μεταφορά του ομογενούς σούτινγκ γκαρντ στη δεξαμενή των free agents μετά την αποδέσμευσή του από τους Μάβερικς. Μια εξέλιξη που προκάλεσε απαίτηση επιστροφής στο ΣΕΦ, προτού προλάβουν να κινηθούν οι υπόλοιποι, σοβαροί, μνηστήρες. Κυρίως η Φενέρμπαχτσε του Ιτούδη που τον “έψηνε” από το καλοκαίρι.

Είναι αλήθεια τόση η διαφορά του Ντόρσεϊ με τον Κάναν που δικαιολογεί μια τέτοια σαρωτική διαφορά υπέρ του ενός ή του άλλου; Τα στοιχεία του Instat Scout βοηθούν να διαλευκάνουμε τα πράγματα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν μονάχα τα πεπραγμένα των δύο παικτών στους αγώνες της EuroLeague, με την υποσημείωση πως του Κάναν η σεζόν δεν έχει τελειώσει, εν αντιθέσει με του Ντόρσεϊ που έπαιξε 38 αγώνες και σταδιακά εντάχθηκε σε ό,τι ακριβώς ήθελε απ’ αυτόν ο Μπαρτζώκα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:

Πηγή: sport24.gr

Σχετικά άρθρα